Αρχική σελίδα
Πρώτη σελίδα
Απέτυχε το «πραξικόπημα» του μιντιακού κατεστημένου…
Πολιτικός Διάλογος

Δεν ήθελαν διαρχία στο ΠΑΣΟΚ, αλλά από τις πολιτικές εξελίξεις προκύπτει δίδυμο Παπαδήμου - Παπανδρέου!

Οι Δελφίνοι συμβιβάστηκαν με τις κανονικές καταστατικές διαδικασίες, εγκαταλείποντας την «έφοδο» αιφνιδιασμού για το «λάφυρο» της εξουσίας..

 

Γράφουν:Νίκος Λαγκαδινός –Βασίλης Τακτικός

Από την πρώτη μέρα διεξαγωγής των διαδικασιών στο εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ διαψεύδονται οι προσδοκίες των δελφίνων για άμεση απομάκρυνση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. ΠαπανδρέουΔυο μήνες τώρα που κτυπούν δαιμονισμένα τα ¨τύμπανα του πολέμου» - (Βλέπε «ελληνικό μιντιακό κατεστημένο») για γενική επιστράτευση των δελφίνων με στόχο την κατάληψη της κομματικής εξουσίας του ΠΑΣΟΚ και με το σύνθημα ¨τώρα¨ γιατί χάνεται η χώρα χθες την πρώτη μέρα συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου αναγκάστηκαν σε άτακτη οπισθοχώρηση .

Αναγκάστηκαν να συμβιβαστούν με τις κανονικές προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες και την πρόταση του Παπανδρέου για διεξαγωγή

Περισσότερα...
 
Δεν θέλουν διαρχία στο ΠΑΣΟΚ, αλλά έρχεται το δίδυμο Παπαδήμου - Παπανδρέου!
Πολιτικός Διάλογος
 Γράφει ο Νίκος Λαγκαδινός

Το επιχειρηματικό και εκδοτικό κατεστημένο βλέπει με πολύ καλό μάτι και στηρίζει μετά μανίας την επικράτηση του δίδυμου Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο ένας να κερδίσει τις εκλογές και ο άλλος να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ. Αλλά, αυτά είναι όνειρα χειμωνιάτικης νύχτας. Και τούτο γιατί τις θέσεις τις έχουν καπαρώσει ήδη ο Παπαδήμος και ο Παπανδρέου! Κι αυτό είναι που φαίνεται να κερδίζει έδαφος, παρά τις επιθυμίες εκείνων που γράφουν σενάρια. Η σεναριογραφία καλύτερα θα ήταν να παραμείνει στα στενά όρια του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Στο χώρο της πολιτικής θα πρέπει επιτέλους να μάθουν κάποιοι ότι υπάρχουν πραγματικά προβλήματα κι εκεί δεν χρειάζονται οι φαντασιώσεις των

Περισσότερα...
 
Γιώργος Παπανδρέου

14 Ιανουαρίου 2012 : 12η Σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου

Περισσότερα...
 
Οι δελφίνοι οδηγούν το ΠΑΣΟΚ σε μια νέα «ένωση κέντρου»!
Πολιτικός Διάλογος


Γράφει ο Νίκος Λαγκαδινός

Είναι φανερό πλέον ότι υπάρχει σχετική αμηχανία στις δυνάμεις των αντιπαπανδρεϊκών, που διασπασμένοι επιχειρούν να διασωθούν οι ίδιοι, οδηγώντας τις δυνάμεις του Κινήματος στη δημιουργία μιας νέας, αποσαθρωμένης όμως, «ένωσης κέντρου» , που θα παραπέμπει στην θλιβερή περίοδο του Ζίγδη. Εκείνο το «κόμμα» που κράτησε μέχρι το θάνατό του ο Ζίγδης δεν ήταν παρά η σκωληκοειδής απόφυση μιας παράταξης που κάποτε συνένωσε πολιτικές προσωπικότητες του παραδοσιακού δημοκρατικού χώρου, για να αντιμετωπιστεί η Δεξιά.

Σήμερα, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Υπάρχει μια τεράστια πολιτική και κομματική εμπειρία. Είναι, ακόμη, η ιστορική παρακαταθήκη του Ανδρέα

Περισσότερα...
 
Η στρέβλωση της αλήθειας και η βιασύνη για την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ
Εξόρμηση των Ιδεών
Είναι παροιμιώδης και θα μείνει στην ιστορία ως μνημείο της φαυλότητας η στρέβλωση της αλήθειας και η αντιφατικότητα των επιχειρημάτων με την οποία παρουσιάζουν τα γεγονότα πριν και μετά την 26η Οκτωβρίου τα περισσότερα εκδοτικά συγκροτήματα στη χώρα μας.

Την πρώτη βδομάδα τα περισσότερα παρουσιάζουν το μνημόνιο ΙΙ ως καταστροφή για τη χώρα μας με σύσσωμη την αντιπολίτευση και όταν ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε την πρωτοβουλία για δημοψήφισμα – να αποφασίσει ο λαός για αυτό που θέλει - άρχισαν ομοβροντία εναντίον του με τόσους χαρακτηρισμούς και ύβρεις ότι κινδύνευε το μέλλον της χώρας.

Περισσότερα...
 
Υποταγή στη «μιντιοκρατία»η παραμονή στη Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία
Εξόρμηση των Ιδεών

« Ιστορικός συμβιβασμός στο ΠΑΣΟΚ… η ρήξη και διάσπαση

« Ποιον ωφελεί η βιασύνη στην αλλαγή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ

« Γιατί δεν μπορούν να παραδοθούν όλοι και όλα για τη διάσωση της καταρρέουσας μιντιοκρατίας

 

Ο «τύπος»και γενικότερα τα μίντια εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων είναι ήδη μια χρεοκοπημένη κατάσταση στην Ελλάδα. Η κρίση που διέρχονται αναλογικά είναι πιο ριζική και πιο βαθιά από αυτή που περνάει στο συνολό της η Ελληνική οικονομία και τα κόμματα. Πολλά από αυτά τα «μέσα»βρίσκονται σε αδιέξοδο χωρίς ελπίδα «φούσκες» στην φαυλότητα και στον κρατικό παρασιτισμό.Για αυτό άλλωστε και κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα εκδοτικά συγκροτήματα. Στα πρόθυρα λοιπόν της χρεοκοπίας των εν λόγω «μέσων» και ενώ κάποιοι ζητούν νέα θαλασσοδάνεια έχουν το θράσος να θέλουν να υπαγορεύσουν πολιτικές για την χώρα και το χειρότερο να επιβάλουν ως πρωταγωνιστές πολιτικά πρόσωπα φερέφωνά τους.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 8